A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Інструктивно-методична нарада із керівниками закладів дошкільної освіти.

Дата: 28.04.2021 12:45
Кількість переглядів: 74

   27.04.2021р. у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулася інструктивно-методична нарада із керівниками закладів дошкільної освіти.

  Начальник відділу Цвігун Г.Й. ознайомила директорів закладів дошкільної освіти із загальними вимогами щодо оформлення  та написання статутів ЗДО, наголосивши на кожному розділі даного нормативно-правового документа, крім цього звернула увагу керівників на необхідність розроблення Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти закладів дошкільної освіти.

   Головний спеціаліст відділу з питань освіти Субтельна Л.С. довела до відома керівників закладів нормативно-правові документи з питань дошкільної освіти. Учасниками інструктивно-методичної наради було опрацьовано Базовий компонент дошкільної освіти ( у новій редакції ) та Положення про заклад дошкільної освіти, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2021р. №86, а також акцентовано увагу на розроблення освітньої програми ЗДО, створення Програми розвитку закладу дошкільної освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора