A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

.

Сторінка на стадії наповнення.

Проведено засідання атестаційної комісії ІІ рівня у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту

   17 квітня 2024 року відповідно до наказу відділу освіти, культури, сім’ї,  молоді та спорту Гримайлівської селищної ради від 19.09.2023 р. № 99-од відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня.

16:21 17.04.2024

Відбулася нарада з працівниками закладів культури громади

    29 березня у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулася робоча нарада з працівниками закладів культури громади. На обговорення виносилися питання різного характеру. Зокрема, про організацію роботи закладів культури у ІІ кварталі 2024 року, облік документів бібліотечних фондів відповідно до вимог сьогодення, участь закладів у мистецьких конкурсах тощо.

15:24 29.03.2024

Продовжуємо допомагати нашим захисникам

    Селищний голова Микола Сідляр знову відвідав воїнів, які боронять нашу українську землю на сході та півдні країни. Відтак колектив відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту спільно із працівниками та учнями закладів освіти громади продовжують працювати і допомагати українським солдатам.  Цього разу  передали нашим захисникам маскувальні сітки, продукти, смачні вареники, домашню випічку.

12:31 26.03.2024

Комісія освіти і виховання Бучацької єпархії УГКЦ  організувала і провела курси «Педагогіка стійкості»

     У Марійський духовний центр "Зарваниця" 8 – 10 березня 2024 р. Комісія освіти і виховання Бучацької єпархії УГКЦ  організувала і провела курси «Педагогіка стійкості» за програмою «Формування психологічної та духовної стійкості шляхом ціннісно-орієнтованого підходу й супроводу в освітньому процесі» для педагогічних працівників ЗДО, ЗЗСО єпархії. У заході взяли участь педагоги закладів загальної середньої освіти Гримайлівської селищної ради. Після закінчення триденних курсів всі учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

09:14 11.03.2024

ІІ етап змагань у межах Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Разом переможемо» завершено!

   Сьогодні в Гримайлівському ліцеї ім. Івана Пулюя розіграно комплекти нагород у змаганнях із волейболу серед дівчат та з футзалу.

16:24 07.03.2024

ІІ етап змагань з волейболу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

    Сьогодні у Вікнянській гімназії відбулося чергове спортивне дійство – ІІ етап змагань з волейболу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». У турнірі взяли участь 4 команди закладів освіти громади: Зеленівської гімназії, Глібівської гімназії, Вікнянської гімназії, Гримайлівського ліцею імені Івана Пулюя. Учасники змагань продемонстрували хорошу техніку та чудову командну взаємодію. Кожен поєдинок був напруженим та захоплюючим, а атмосфера підтримки та емоційного піднесення переповнювала спортивний зал.

15:37 05.03.2024

ІІ етап змагань з баскетболу серед дівчат в межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

  27 лютого на базі Гримайлівського ліцею ім. Івана Пулюя відбулися змагання з баскетболу серед дівчат в межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». За першість у ІІ етапі боролося 4 команди: "Комета" Калагарівської гімназії, "Дружба" Красненської гімназії, "Пантери" Раштівецької гімназії та господарі змагань "Юні олімпійці".

17:55 27.02.2024

14 лютого 2024 року відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

14 лютого 2024 року, відповідно до плану роботи, у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти.

15:26 14.02.2024

Вхід для адміністратора