A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Вітаємо з перемогою в обласному літературному конкурсі "Дослідник фольклорних скарбів українців"

Дата: 14.05.2021 10:50
Кількість переглядів: 80

    

    З метою належного вшанування пам’яті та популяризації творчості відомого українського етнографа, фольклориста, мовознавця, літературознавця, мистецтвознавця та громадського діяча Володимира Гнатюка та з нагоди його 150-річчя, а також виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, виховання у підростаючого покоління національної самосвідомості, шанобливого ставлення до традицій українського народу відбувся обласний літературний конкурс для учнів «Дослідник фольклорних скарбів українців».

   За результатами  конкурсу Михальчук Тетяна Володимирівна, учениця 10 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Пулюя смт. Гримайлів,   нагороджена дипломом   І ступеня за поезію «Час збирати сіяне віками». Підготувала переможницю Трінчук Любов Дмитрівна, вчитель української мови та літератури.

    Роботу Радовської Анастасії Іванівни, учениці 9 класу загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Товсте, «Сьогоднішнє  і давнє – без вузла, і час наспів цей вузол зав’язати…» (Л. Шевело) відзначили за оригінальність і цікаве висвітлення теми, наставник – Пелешок Ольга Володимирівна, вчитель української мови та літератури.

   Бажаємо поетичного натхнення, нехай успіхи окрилюють вас на  творчі злети до  нових літературних вершин.


« повернутися

Вхід для адміністратора