A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Відбулася інструктивно-методична нарада із директорами закладів освіти та заступниками з навчально-виховної роботи

Дата: 27.08.2021 17:08
Кількість переглядів: 68

        27.08.2021 у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді і спорту відбулася інструктивно-методична нарада із директорами закладів освіти та заступниками з навчально-виховної роботи.

        Начальник відділу Цвігун Галина Йосипівна звернула увагу на актуальних питаннях організації освітнього процесу у 2021/2022 н.р., довела до відома керівників законодавчі та нормативно-правові документи, що регламентують роботу закладів освіти у 2021/2022 н.р.

       Учасники заходу обговорили освітні програми, реалізацію стратегії розвитку закладу, складання річного плану роботи, структуру 2021/2022 н.р.

Головний спеціаліст з питань освіти Гуменюк О.В. наголосила на важливості своєчасного внесення інформації на сайтах ІСУО, «Школа» та забезпечені ефективного функціонування шкільних сайтів.

       Субтельна Л.С., головний спеціаліст з питань освіти, звернула увагу на питаннях кадрового забезпечення освітнього процесу, проходження курсів підвищення кваліфікації та підготовку до атестації.

       Реалізацію вимог нового санітарного регламету для ЗЗСО, чотирьохтижневого меню, порядку організації харчування розкрила провідний спеціаліст з питань освіти Клим О.А.

       Інженер з охорони праці Кордюк  С.Р. наголосив на відповідальності керівників закладів освіти за дотримання техніки безпеки під час освітнього процесу.

       Учасники наради виробили спільні рішення з питань реалізації пріоритетних завдань у забезпеченні якості шкільної освіти у закладах освіти Гримайлівської селищної ради.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора