A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

30.08. 2022 р. відбулась нарада з вчителями фізичної культури щодо організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти Гримайлівської селищної ради у 2022/2023 навчальному році

Дата: 30.08.2022 12:18
Кількість переглядів: 223

30.08. 2022 р. відбулась нарада з вчителями фізичної  культури   щодо організації освітнього процесу  у закладах загальної середньої освіти Гримайлівської селищної ради у 2022/2023 навчальному році

Метою Нової української школи є всебічний розвиток особистості, яка прагне до самовдосконалення та навчання впродовж життя.

Зустріч було присвячено особливостям НУШ та реалізації нового Державного стандарту базової середньої освіти в умовах воєнного стану. Дана програма передбачає самостійний  вибір закладом освіти  модулів із запропонованих модельною програмою. На вибір учнів упродовж року має бути запропоновано 12-16 варіативних модулів із 60 можливих.

Під час робочої наради педагоги поділились власними напрацюваннями. Розглянули і обговорили навчальну програму,  методичні рекомендації щодо викладання фізичної культури в поточному навчальному році, нормативні документи з предмета.

А також обрали молоді які будуть впровадженні в освітній процес у цьому навчальному році.

Фото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора