A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Проведено нараду із працівниками закладів культури

Дата: 29.06.2023 16:40
Кількість переглядів: 38

     29 червня у відділі освіти, культури, сімї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулася нарада з працівниками закладів культури громади. На нараді були присутні директори, інструктори клубів та бібліотекарі бібліотек-філій. Головним спеціалістом відділу Катериною Полюляк проаналізовано роботу за І півріччя 2023 року та наголошено на основних напрямках діяльності закладів в 2023 році. А також акцентовано увагу на організації робочого процесу в бібліотеках щодо завершення списання літератури, підготовку статистичного звіту, проведення заходів з відзначення державних, професійних свят. 

   Під час вільного спілкування учасники наради обговорили інші важливі питання роботи, зокрема: проведення ремонтів, покращення матеріально-технічної бази, підключення окремих закладів до мережі Інтернет тощо.

   За кошти місцевого бюджету для усіх закладів культури закуплено настільні ігри для покращення дозвілля жителів в умовах сьогодення, а також працівники закладів отримали дезінфікуючі засоби, приладдя для прибирання приміщень.

     Підводячи підсумки наради, начальник відділу Галина Цвігун зазначила на потребі постійно професійно вдосконалюватися, шукати сучасні форми роботи, модернізувати заклади, вчитись по-новому мислити і працювати відповідно до вимог часу, щоб бути потрібними і цікавими для людей.


« повернутися

Вхід для адміністратора