A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Нарада з керівниками закладів освіти

Дата: 15.09.2023 17:19
Кількість переглядів: 19

15 вересня 2023 року відбулася  робоча нарада з керівниками закладів  освіти громади під керівництвом начальника відділу освіти, культури, сім’ї,  молоді та спорту Гримайлівської селищної ради Галини Цвігун.

На нараді було розглянуто ряд  питань з організації освітнього процесу у 2023/2024 н.р.   Гуменюк О. В. підвела підсумки складання керівниками ЗЗСО статистичного звіту ЗНЗ-1. Крім того, звернула увагу на важливість охоплення освітою дітей, які перебувають за кордоном,  дотримання алгоритму зарахування та переведення здобувачів освіти на індивідуальну форму навчання та надання якісних освітніх послуг з використанням дистанційних технологій.

Начальник відділу Галина Цвігун  акцентувала увагу на актуальності та ризиках цифровізації освітнього процесу, веденні документації закладів освіти в електронній формі. Досвідом ведення е-журналів з присутніми поділився Капелюх В.Я., керівник Гримайлівського ліцею ім. Івана Пулюя.

Субтельна Л. С. довела до відома учасників наради основні аспекти щодо запровадження Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН від 09.09.2022 №805, що набрало чинності із 01.09.2023 року. Наголосила на нововведеннях, які чекають педагогічних працівників під час атестації у 2023/2024 н.р.

 Кордюк С. Р.  звернув увагу присутніх на вимогах щодо утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту та проведенні навчання з питань охорони праці.

Начальник відділу підвела підсумки наради та  поставила перед керівниками закладів освіти ряд завдань: звернути увагу на дотримання законодавчих норм,  вимог  щодо ведення ділової документації, листування; підвищити  рівень цифрової компетентності; розпочати ведення журналів в електронній формі.  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора