A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Навчання керівників закладів освіти та культури з питань охорони праці

Дата: 21.09.2023 11:56
Кількість переглядів: 31

     На базі відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради організовано навчання і перевірка знань з питань  охорони праці керівників закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти, позашкільної освіти, культури.  Навчання проводив директор ТОВ «Груп-консалт» Гичка П. Є. спільно із  представниками Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці. 

     У ході навчання акцентовано увагу на: правилах безпечної експлуатації електроустановок;  правилах безпеки системи газопостачання; правилах охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском;  Вимоги щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями;  розробці інструкцій з охорони праці, а також обговорили порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, порядок проведення навчання і перевірку знань з питань охорони праці. Керівники у ході дискусії спільно із фахівцями вирішували проблемні питання щодо організації охорони праці у закладах.

     Перевірку знань з питань охорони праці керівників закладів освіти і культури Гримайлівської селищної ради провела комісія у складі 4 чоловік з головуючим Андрійчуком Віктором Петровичем – начальником відділу інспекційної роботи, організаційно-аналітичного забезпечення, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Тернопільській області.

Усі учасники навчального процесу виявили потрібні знання законодавчих актів з охорони праці, гігієни праці, надання домедичної допомоги потерпілим, електробезпеки, пожежної безпеки та нормативно-правових актів з охорони праці.


« повернутися

Вхід для адміністратора