A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Про Всеукраїнську програму ментального здоров’я ,,Ти як?ˮ

Дата: 12.10.2023 11:09
Кількість переглядів: 12

    У зв’язку із зростаючою потребою в послугах з ментального здоров’я в умовах повномасштабної війни та для поліпшення доступу українців до професійних послуг в галузі охорони ментального здоров’я за ініціативою першої леді Олени Зеленської при підтримці Координаційного центру Кабінету Міністрів України у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України впроваджено Всеукраїнську програму ментального здоров’я , «Ти як?».

     Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 25.08.2023
№ 465/01.02-01 створено координаційну раду з психічного (ментального) здоров’я населення та визначено регіонального координатора, відповідального за реалізацію даного напрямку.
В рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я ,,Ти як?ˮ проведено серію навчань з вдосконалення знань у галузі ментального здоров’я та психосоціальної підтримки для 250 працівників обласної військової адміністрації. Здійснено попереднє картування послуг в сфері ментального здоров’я і визначено місця надання психологічної та психіатричної допомоги, що доступне за посиланням: https://cutt.ly/xwvN0dPu. Актуальна інформація щодо висвітлення порушеного питання в межах області висвітлюється у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/MentalHealthTe


« повернутися

Вхід для адміністратора