A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

НАВЧАЛЬНИЙ ТРЕНІНГ В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ В РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ»

Дата: 10.11.2023 12:11
Кількість переглядів: 21

9 листопада 2023 року у Гримайлівській ТГ на базі Гримайлівського ліцею ім. Івана Пулюя пройшов навчальний тренінг, у якому взяли участь вчителі початкових класів усіх закладів загальної середньої освіти громади.

Мета проведеного навчання – реалізація програми підвищення кваліфікації "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення" у рамках підтримки відновлення освіти України фундацією The LEGO Foudation та підвищення методичної компетентності вчителів початкових класів на прикладах діяльнісної взаємодії учасників заходу.

З вітальним словом до учасників звернулася начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради Галина Цвігун, яка зазначила, що розбудова Нової української початкової школи вимагає системності та неперервності професійного розвитку, підвищення кваліфікації вчителів початкових класів.

Із педагогами працювала Руслана Мельничук, регіональний тренер, методист відділу дошкільної і початкової освіти ТОКІППО, яка професійно продемонструвала учасникам ефективність діяльнісного навчання з LEGO для розвитку ключових компетентностей, наскрізних умінь, креативності та активізації рухової активності учнів початкових класів.

Творча і тепла атмосфера, яка панувала під час навчання, дозволила невимушено включитися в командну взаємодію усім учасникам заходу. Вчителі генерували креативні ідеї, приймали нестандартні рішення, фантазували, виконували поставлені завдання творчо, ділилися власним досвідом, що сприяло підвищенню фахового рівня та професійної майстерності учасників тренінгу.

Педагоги відзначили важливість упровадження діяльнісних методів навчання в освітньому процесі, отримали навчально-методичну підтримку з упровадження зазначеної програми.

Висловлюємо  вдячність за сприяння щодо підвищення кваліфікації вчителів початкових класів Гримайлівської ТГ  фундації The LEGO Foundation,  Тернопільському ОКІППО, обласному координатору Коненко Ларисі Богданівні, завідувачу відділу дошкільної та початкової освіти ТОКІППО.

Висловлюємо вдячність керівнику Гримайлівського ліцею ім. Івана Пулюя Віталію Капелюху за створення комфортних умов для проведення методичного заходу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора