A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА З ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 02.11.2023 17:14
Кількість переглядів: 20

  02 листопада 2023 року на базі відділу освіти, культури, сімї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради під керівництвом начальника Галини Цвігун  відбулася інструктивно-методична нарада з питань забезпечення ефективної управлінської діяльності керівників закладів освіти громади за участі працівників КУТОР «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області».

     Участь у нараді взяла директор Центру аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області Тетяна Четвертак, яка звернула увагу на основні завдання установи з формування безпечного освітнього середовища у закладах освіти в умовах сьогодення, ознайомила присутніх із нормативними документами, що регламентують організацію цивільного захисту, створення та облаштування класів безпеки в освітніх закладах, розповіла про проєкт «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі» та  про основні маркери організації харчування у закладі освіти. 

     Ірина Ящишин, заступник директора установи, окреслила пріоритетні напрямки функціонування безпечного освітнього середовища у закладах освіти, зазначивши при цьому основні аспекти управління даним процесом.

      Керівники закладів освіти мали можливість поглибити свої знання  спілкуючись із  Надією Добровольською, провідним фахівецем відділу моніторингу та фінансово-господарського забезпечення даного Центру, яка розповіла про оновлені вимоги до документообігу в закладі освіти, загальні вимоги до створення, оформлення та документування управлінської діяльності,  ведення номенклатурної справи.

      На  ключові аспекти діяльності керівника закладу освіти з питань охорони праці звернула увагу  Оксана Кульчицька, начальник відділу енергозбереження, технічного нагляду та охорони праці.

     Підвела підсумки  роботи начальник відділу Галина Цвігун та наголосила про важливість створення безпечного освітнього середовища, адже здобувачі освіти мають отримати належну якість освіти і в такий непростий період, який зараз переживаємо. Звернула увагу присутніх, що в умовах сьогодення змінилися організаційно-управлінські засади в закладах загальної середньої освіти, важливе значення має дотримання вимог законодавчої бази у сфері освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора