A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

День фізичної культури та спорту в громаді

Дата: 08.09.2023 16:50
Кількість переглядів: 6

8 вересня 2023 року з нагоди Дня фізичної культури та спорту у приміщенні Центру культури та дозвілля смт Гримайлів відбулося урочисте відкриття тренажерної зали, зали для занять настільним тенісом, а також на площі Івана Пулюя проведено спортивні змагання серед учнів закладів освіти громади.

У заході взяли участь голова селищної ради Микола Сідляр, начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради Галина Цвігун, директор ПАП «Аркадія» Микола Пилипів.

   Селищний голова Сідляр М.С. привітав усіх присутніх на святі спорту. Наголосив, що зміцнення спортивної бази закладів освіти громади, відновлення та відкриття нових спортивних майданчиків, тренажерних залів є важливим у формуванні здорової української нації. Тому необхідно започатковувати та примножувати спортивні традиції нашої громади.

   Цвігун Г.Й. наголосила, що одним із пріоритетних завдань є залучення в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків. Висловила слова вдячності Миколі Івановичу Пилипіву за ініціативу та фінансову допомогу у створенні молодому поколінню нашої громади комфортних сучасних умов для занять фізичною культурою і спортом. Подякувала вчителям фізичної культури за гідне виховання здорової та фізично загартованої молоді.

   Учасники спортивних змагань проявили свою спритність, витривалість, швидкість у комбінованій естафеті, грі в регбі, силових вправах та уважність, логічне мислення під час турніру із шашок.

 Дідич Ірина та Хаєцький Максим продемонстрували учасникам спортивного дійства майстер-клас із гри у настільний теніс. 

   Юних спортсменів пригощали смачною піцою працівники їдальні Гримайлівського ліцею імені Івана Пулюя та працівники їдальні ЗДО «Калинка»  смт Гримайлів.

  Учасники спортивного дійства отримали море задоволення від занять спортом та за результатами змагань були нагороджені грамотами.


« повернутися

Вхід для адміністратора