A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

І Відкритий конкурс юних піаністів імені Петра Любовича

Дата: 05.05.2023 17:07
Кількість переглядів: 7

5 травня 2023 року у Гримайлівській мистецькій школі імені П. Любовича відбувся І Відкритий конкурс юних піаністів імені Петра Любовича. У трьох вікових групах виступили 20 учасників.

Дивовижна атмосфера, що панувала в залі, повела усіх присутніх в чарівний світ музики. Досконало підібраний репертуар був надзвичайно різноманітним – від українських народних композицій до відомої світової класики.

  На лауреатів чекали призи і грамоти, а на переможців гран-прі і володарів першої премії ще й грошові винагороди від ПП "Вікнини" (директор, депутат селищної ради від Гримайлова В.І.Ванярха) і Музею Федоровича у Вікні (Ткачов С.В.).

Подяки за високу підготовку учнів та організацію конкурсу отримав викладацький колектив школи, а саме: Дзяб’як Г.М., Остапйовська Т.Д., Оліяр І.В., Господарик Н.Є., Ружицький А.В.

Нагороди конкурсантам вручали голова журі – Цвігун Г.Й (начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту), Дзяб'як Г.М. (директор Гримайлівської мистецької школи), Ткачов С.В. (спеціаліст з проектного менеджменту та інвестицій Гримайлівської селищної ради).

Всім конкурсантам та викладачам бажаємо подальшого творчого росту, натхнення та віри в свої можливості!


« повернутися

Вхід для адміністратора