A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Відбулася нарада керівників закладів освіти

Дата: 20.12.2023 18:44
Кількість переглядів: 14

20 грудня 2023 року на базі  відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради проведено нараду з керівниками закладів освіти громади. На нараду була запрошена Галина Григорівна Свінних, консультант, завідувач відділу неперервної освіти Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, супервізор від  Національної академії педагогічних наук України.

 У ході роботи розглянуто наступні питання:

- про підготовку Стратегії розвитку закладу освіти;

- про організацію роботи на порталі інформаційної системи управління освітою (ІСУО);

- про організацію та проведення заходів з питань безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу на час зимових канікул;

-  про Порядок раннього попередження та евакуації учасників освітнього процесу;

Значну увагу під час наради було звернуто на організацію та проведення атестації педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році відповідно до нового Положення. Надзвичайно корисним для усіх присутніх був виступ Галини Григорівни.  Керівники закладів освіти задавали питання та отримували змістовні професійні відповіді щодо атестації педагогічних працівників по-новому. 

   Начальник відділу  Галина Цвігун висловила щирі слова вдячності Галині Григорівні за співпрацю і завжди компетентну пораду у вирішенні  професійних питань.


« повернутися

Вхід для адміністратора