A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

28 грудня 2023 року відбулося розширене засідання колегії

Дата: 28.12.2023 16:10
Кількість переглядів: 24

   Згідно річного плану роботи 28 грудня 2023 року відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради під головуванням начальника відділу Цвігун Галини Йосипівни за участю керівників закладів освіти та культури.

  Захід розпочався хвилиною мовчання за загиблими захисниками, які віддали своє життя за волю і незалежність України.

  Під час колегії розглянули наступні питання порядку денного:

1.Про підсумки роботи закладів культури у 2023 році крізь призму реалізації місцевої цільової програми розвитку культури на території Гримайлівської селищної ради у 2021-2023 роках та пріоритетні завдання на 2024 рік.

2.Про забезпечення прозорості та відкритості у діяльності  відділу та закладів освіти Гримайлівської селищної ради

3.Про стан виконавської дисципліни у відділу ОКМС  та закладах освіти, культури  громади  щодо реалізації завдань, визначених нормативно-правовими актами Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядчими документами голови обласної державної адміністрації та департаменту освіти і науки облдержадміністрації, департаменту культури і туризму облдержадміністрації

4.Про підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до відділу в  2023 році

5. Про погодження  плану роботи відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради  на 2024 рік.

  Із вітальним словом до керівників закладів освіти та культури звернувся селищний голова Микола Сідляр.

 На колегію з різдвяно-новорічними привітаннями завітали вихованці закладу дошкільної освіти «Калинка» смт Гримайлів. А на завершення усі учасники заходу українською колядою прославляли новонародженого Спасителя.


« повернутися

Вхід для адміністратора