A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Комфортний освітній простір, дидактичний матеріал та іграшки для дошкільнят громади

Дата: 17.01.2024 12:09
Кількість переглядів: 15

     Освітнє середовище має бути не лише безпечним, а й естетичним, цікавим, щоб стимулювати емоційно-ціннісний та діяльнісно-поведінковий розвиток дітей. Враховуючи складні умови "воєнного" життя, маємо створити максимально затишний і комфортний освітній простір для наших дошкільнят, щоб їх перебування у стінах дошкільного закладу було радісним, щасливим, пізнавальним.  Відрадно те, що це розуміють дорослі.  Завдячуючи селищному голові Миколі Сідляру та депутатам, у закладах дошкільної освіти оновлено матеріальну базу. Так,  у закладі дошкільної освіти «Калинка» смт  Гримайлів за кошти місцевого бюджету закуплено нові меблі для молодшої, середньої та старшої груп відповідно до вікових особливостей.  Тепер щоранку  дошкільнят старшої групи «зустрічає Квіткова галявина»,  діткам середньої групи «Казковий експрес привозить»  цікаві ігри та розваги, а на малюків «чекають» машинки на новому сучасному «Паркінгу»,  «смачні страви на дитячій кухні», улюблені іграшки на полицях  стінки «Сонечко».        За зручними різнобарвними столами дошкільнята малюють, ліплять з пластиліну,  роблять аплікації та виконують різні навчальні завдання.  А щоб освітній процес для діток був цікавішим і пізнавальним, вихователі мають можливість використовувати  телевізори, які  теж придбано за кошти місцевого бюджету.

    Для роботи з вихованцями усіх закладів дошкільної освіти громади, за кошти місцевого бюджету закуплено ноутбуки, дидактичний матеріал, іграшки, що забезпечують розвиток мовлення, мислення, комунікації, моторики. Відтак оновлена матеріальна база дошкільних закладів надасть можливість педагогам якісно організовувати навчальну та ігрову діяльність дошкільнят.

    Діти –  наше майбутнє. Їм повинно бути усе найкраще: цього принципу будемо дотримуватися і надалі. Та щодень просимо Бога миру і перемоги, бо тільки на рідній землі будемо усі щасливими. Дякуємо нашим захисникам за можливість навчати та виховувати, працювати та зустрічати новий день під українським небом.


« повернутися

Вхід для адміністратора