A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Спільними зусиллями протидіємо торгівлі людьми

Дата: 25.01.2024 10:36
Кількість переглядів: 12

  22 -23 січня 2024 р. представниці громадської організації «ТМЖК «Відродження нації» спільно з Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у Тернопільській області в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов'язаного з війною, торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у Тернопільській області» провели дводенний тренінг для представників мультидисциплінарних та міжвідомчих груп територіальних громад Тернопільської області.

  Під час навчання обговорювалися причини та наслідки торгівлі людьми, приділена увага ґендерним, віковим, соціально-психологічним особливостям постраждалих, специфіці психологічного стану людини, особливостям проведення первинного опитування та виявлення. Усі засвоювані моменти супроводжувалися цікавими практичними завданнями.

  Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції в Україні IOM Ukraine, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна.

  У заході взяли участь представники Гримайлівської селищної ради з числа спеціалістів відділів соціального захисту, освіти молоді та спорту, служб у справах дітей.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора