A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Проведено засідання атестаційної комісії ІІ рівня у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту

Дата: 17.04.2024 16:21
Кількість переглядів: 12

   17 квітня 2024 року відповідно до наказу відділу освіти, культури, сім’ї,  молоді та спорту Гримайлівської селищної ради від 19.09.2023 р. № 99-од відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня.

   Атестація для педагогічного працівника – це важливий етап його професійного життя,  активізації професійної діяльності, підвищення ефективності праці, форма морального та матеріального стимулювання.  Кожен педагог стверджується сам, підвищує рівень своєї кваліфікації, професійних досягнень.

 Усі педагогічні працівники відзначалися фаховою та педагогічною майстерністю, належним рівнем цифрової грамотності, методичної компетентності, активно ділилися педагогічним досвідом, який використовують в освітньому процесі.

  За результатами атестації вісімнадцять педагогічних працівників закладів освіти атестовано на відповідність займаній посаді, підтвердження або присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних знань. На основі прийнятих рішень буде видано відповідний наказ.

     Вітаємо з успішним проходженням атестації, бажаємо наснаги та творчих успіхів у подальшій професійній діяльності. Хай кожен урок буде завжди цікавим і пізнавальним для здобувачів освіти. Бажаємо вам завжди прагнути до нових педагогічних вершин, натхнення і сил у їх підкоренні, здоров’я, добробуту і творчих успіхів!

      Дякуємо нашим ЗСУ за можливість працювати та навчати!


« повернутися

Вхід для адміністратора