A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Навчатися, щоб навчати

Дата: 17.05.2024 16:41
Кількість переглядів: 22

     17 травня за сприяння відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради  в рамках реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» на базі Гримайлівського ліцею імені Івана Пулюя вже вдруге відбувся навчальний тренінг. У заході взяли участь вчителі початкових класів, асистенти вчителів початкових класів та вихователі ГПД закладів загальної середньої освіти Гримайлівської селищної ради та Гусятинської селищної ради. 

    Мета тренінгу - упровадження діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів загальної середньої освіти як способу реалізації ідей та змісту НУШ і відповіді на питання, як ефективно навчати дітей сьогодні. 

     З вітальним словом до освітян звернулася начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради Галина Цвігун й звернула увагу на необхідність постійного розвитку та самовдосконалення, запозичення кращого досвіду для сучасного педагога-професіонала.

  Учасники тренінгу працювали активно, творчо вирішували практичні вправи та завдання під керівництвом досвідчених тренерів. 

 Висловлюємо  вдячність за сприяння щодо підвищення кваліфікації освітян  фундації The LEGO Foundation,  Тернопільському ОКІППО, обласному координатору Коненко Ларисі Богданівні, завідувачу відділу дошкільної та початкової освіти ТОКІППО, тренерам заходу Іваночко Ользі Василівні та Кухтяк Сніжані Богданівні.

Вдячні керівнику Гримайлівського ліцею ім. Івана Пулюя Віталію Капелюху за створення належних умов для проведення методичного заходу.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора