A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Святкування Дня Незалежності України

Дата: 26.08.2024 11:51
Кількість переглядів: 10

Одне з найважливіших державних свят, яке відзначають українці,- проголошення Незалежності України. Цьогоріч Україна 24 серпня відзначає 33-тю річницю незалежності. Це свято є і завжди буде надзвичайно важливим днем для українців у всьому світі. Воно символізує прагнення українського народу до свободи та самовизначення. Це день патріотизму, національної гордості та єдності, який супроводжується урочистими заходами по всій країні.

Такі заходи відбулися й у Гримайлівській ТГ. Урочистості розпочалися із молебені за мир і спокій в Україні, за воїнів, котрі захищають нашу свободу, за усіх, хто віддав своє життя, боронячи українські землі, а також мирних жителів, що загинули від рук окупанта.

Благодійна концертна програма, створена силами працівників культури та аматорських колективів громади, не залишила байдужим жодного глядача.  Талановиті діти і дорослі подарували присутнім запал стійкості, єдності та непохитної віри у щасливе майбутнє нашої країни.

Кожен відвідувач заходу  зробив свій внесок у допомогу нашим землякам на фронті, а отже, і в наближення такої бажаної Перемоги над ненависним ворогом, підтвердженням цьому є сума, зібрана під час заходу – 70 100 гривень та 7 польських злотих!!! З них 22 000 гривень було отримано завдяки аукціону. Кошти будуть направлені на придбання необхідних речей та обладнання  захисникам-землякам.

Наші воїни повинні знати, що ми стоїмо пліч-о-пліч з ними у боротьбі за мир та свободу. Адже, кожен з нас є частиною цієї боротьби. Воїн на передовій чи батьки, які його зростили. Хто на фронті чи в тилу - усі, хто допомагає армії, піклується про сімʼї наших Героїв, хто вірить у нашу перемогу.

І памятайте, що кожна пожертва, будь то велика або маленька, матиме надзвичайну цінність та буде використана з максимальною ефективністю.

Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора