A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

Зустріч-презентація талановитих бібліотекарів Тернопілля

Дата: 26.09.2024 16:11
Кількість переглядів: 14

26 вересня в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді відбулася зустріч-презентація талановитих бібліотекарів Тернопілля, приурочена до Всеукраїнського дня бібліотек. Подія об’єднала письменників, поетів, публіцистів - митців слова різних жанрів, які поділилися своїм досвідом, роздумами та поетичними рядками.

Одним із 9 запрошених митців був працівник бібліотеки-філії села Вікно Роман Шупер. Авторські вірші, покладені на музику,  в котрих  людські почуття складав у щемливі історії, майстерно виконував перед організаторами заходу, а також запрошеними гостями. Твори звучали так глибоко і щиро, що між рядків просвічувалося серце митця. У творчості Роман Михайлович звертається до своїх витоків та міцно тримається за все важливе і дороге. Пісні, що звучали на сцені були про материнську любов і біль за втратою рідних людей, про радість і сум, про рідний дім, село Вікно та мальовничі Медобори.

Роботи авторів увійдуть до альманаху літературних творів бібліотечних працівників Тернопілля, який впорядковує та готує до друку Тернопільська обласна бібліотека для молоді. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора