A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

.

Відбулося перше засідання комісії щодо проведення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Гримайлівської селищної ради

   18.06.2021р. у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулося  перше засідання комісії щодо проведення конкурсу на заміщення вакантних посад  директорів закладів загальної середньої освіти Гримайлівської селищної ради. У ході засідання було розглянуто заяви претендентів для участі у конкурсі на посаду директорів загальноосвітніх шкіл Гримайлівської селищної ради та прийнято рішення про  допущення претендентів до участі у конкурсному відборі.

15:43 18.06.2021

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти

17 червня 2021 року проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти Гримайлівської селищної ради. Під час наради начальник відділу Галина Цвігун ще раз звернула увагу присутніх на дотримання нормативних документів в галузі освіти, що регламентують організоване закінчення навчального року,  використання нової термінології у діловодстві школи, а також обговорили підготовку закладів освіти до нового навчального року. Участь у нараді взяла представник фірми «Mirroschool», яка презентувала керівникам закладів освіти обладнання для НУШ, кабінетів фізики, хімії, біології, STEM-освіти.

14:10 17.06.2021

Відбувся "круглий" стіл працівників заповідника "Медобори" та освітян трьох громад

   25.05.2021 року на базі природного заповідника «Медобори» за сприянням заступника директора з наукової роботи Оліяр Галини Іванівни  та головного фахівця з екологічної освіти заповідника  Мурської Оксани Петрівни відбулася зустріч представників відділу  освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради та відділу освіти Скалатської міської ради.

21:41 26.05.2021

Інструктивно-методична нарада керівників роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») закладів освіти

    19.05.2021р. у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулася інструктивно-методична нарада керівників роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») закладів освіти .

17:29 19.05.2021

Вхід для адміністратора