A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

.

Вітаємо вчительку образотворчого мистецтва загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Пулюя смт.Гримайлів Корбу Наталію Вікторівну із персональною виставкою

 Працівники відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради вітають вчительку образотворчого мистецтва загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Пулюя смт. Гримайлів Корбу Наталію Вікторівну із персональною виставкою «Духовний світ Наталії Корби», яка проходить у приміщенні обласної бібліотеки для молоді, вулиця полковника Данила Нечая, 29, м. Тернопіль.

17:00 24.11.2021

Відбулася Всеукраїнська учнівська олімпіада з трудового навчання

          Другий етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання відбувся на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Пулюя смт Гримайлів серед учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Гусятинської, Копичинецької, Хоростківської та Гримайлівської територіальних громад. Участь в олімпіаді взяли 23 здобувачі освіти, зокрема з технічної праці завдання виконували 14 учнів, із обслуговуючої праці – 9 учнів. Усі учасники олімпіади продеменстрували вміння працювати з інструментами та матеріалами, виявили творчість, винахідливість, оригінальність.

09:53 22.11.2021

Відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики

11 листопада 2021 р. на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Пулюя смт. Гримайлів відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики. Участь в олімпіаді взяли 86 здобувачів освіти із закладів освіти Гусятинської, Копичинецької, Хоростківської, Гримайлівської  територіальних громад.

15:23 11.11.2021

Зі святом української писемності і мови

        Сьогодні, 9 листопада, ми, українці, відзначаємо День української писемності і мови, а також у цей день вшановуємо пам'ять Нестора Літописця,  послідовника творців слов’янської писемності  Кирила і Мефодія. Щороку у цей день українці беруть участь у загальнонаціональній акції написання диктанту, щоб вкотре відчути глибину і красу українського слова, зачаруватися милозвучністю рідної мови, перевірити власну грамотність. Працівники відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради цьогоріч також продемонстрували єдність з усіма, хто любить і шанує українське слово, долучившись до написання ХХІ Всеукраїнського диктанту національної єдності та разом із автором диктанту Юрієм Андруховичем “помандрували слідом за пам’яттю” у парк свого дитинства.

12:13 09.11.2021

14 жовтня відбувся турнір з міні-футболу Гримайлівської територіальної громади « Кубок Гримайлова»

14 жовтня відбувся турнір з міні-футболу Гримайлівської територіальної громади « Кубок Гримайлова» з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, храмового празнику смт. Гримайлів, Дня захисника України і Дня Козацтва.

17:07 14.10.2021

Відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої  та дошкільної  освіти.

   12.10.2021 року  на базі відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради  відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої  та дошкільної  освіти.

16:11 12.10.2021

Зустріч освітян громади з нагоди Дня працівників освіти.

     Напередодні професійного свята Дня працівників освіти у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради  відбулася урочиста зустріч з керівниками закладів освіти громади.

15:10 30.09.2021

Вхід для адміністратора