A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

.

ІІ етап змагань з баскетболу серед дівчат в межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

  27 лютого на базі Гримайлівського ліцею ім. Івана Пулюя відбулися змагання з баскетболу серед дівчат в межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». За першість у ІІ етапі боролося 4 команди: "Комета" Калагарівської гімназії, "Дружба" Красненської гімназії, "Пантери" Раштівецької гімназії та господарі змагань "Юні олімпійці".

17:55 27.02.2024

14 лютого 2024 року відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

14 лютого 2024 року, відповідно до плану роботи, у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти.

15:26 14.02.2024

НУШ 5-6 клас: вдосконалюємо освітній простір

   Процес реформування загальної середньої освіти продовжується: цього навчального року 5 та 6 класи  навчаються за концепцією Нової української школи. Інтерактивність, візуалізація та творчість у сучасних умовах - ключові складові для організації якісного та цікавого освітнього процесу.         Відділом освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради,  за рахунок субвенції з державного бюджету та коштів місцевого бюджету на забезпечення якісної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа»,  закуплено навчальне дидактичне обладнання для кабінетів природничо-математичної галузі, а саме: навчальні моделі, колекції, гербарії, глобуси, компаси, документ-камери. Також за кошти місцевого бюджету придбано 8 телевізорів Smart TV, які дозволяють вчителеві представляти інформацію у вигляді ігор, віртуальних екскурсій, інтерактивних вправ, забезпечують учням цікавий та ефективний спосіб засвоєння знань. Адже успіх впровадження нової системи освіти залежить як від професіоналізму вчителя та його підготовленості до застосування сучасних методик і використання інноваційного оснащення, так і навчального обладнання кабінетів.

14:02 25.01.2024

Спільними зусиллями протидіємо торгівлі людьми

  22 -23 січня 2024 р. представниці громадської організації «ТМЖК «Відродження нації» спільно з Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у Тернопільській області в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов'язаного з війною, торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у Тернопільській області» провели дводенний тренінг для представників мультидисциплінарних та міжвідомчих груп територіальних громад Тернопільської області.

10:36 25.01.2024

ІІ етап ХXІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

  24 січня у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулося засідання журі ІІ етапу ХXІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом „Об’єднаймося ж, брати мої!”, у номінаціях „Література” та „Історія України і державотворення”. Цьогоріч епіграфом до конкурсу є слова Тараса Шевченка: „Смійся, лютий враже! Та не дуже, бо все гине, - Слава не поляже” („До Основ’яненка”).

09:44 25.01.2024

Проведено обстеження укриттів

     Один із основних пріоритетів у діяльності закладів освіти у період дії воєнного стану – створення максимально безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу. Тому 17-18 січня у закладах загальної середньої освіти Гримайлівської громади проведено обстеження укриттів та верифікацію даних паспортів безпеки закладів освіти.

16:26 18.01.2024

Комфортний освітній простір, дидактичний матеріал та іграшки для дошкільнят громади

     Освітнє середовище має бути не лише безпечним, а й естетичним, цікавим, щоб стимулювати емоційно-ціннісний та діяльнісно-поведінковий розвиток дітей. Враховуючи складні умови "воєнного" життя, маємо створити максимально затишний і комфортний освітній простір для наших дошкільнят, щоб їх перебування у стінах дошкільного закладу було радісним, щасливим, пізнавальним.  Відрадно те, що це розуміють дорослі.  Завдячуючи селищному голові Миколі Сідляру та депутатам, у закладах дошкільної освіти оновлено матеріальну базу. Так,  у закладі дошкільної освіти «Калинка» смт  Гримайлів за кошти місцевого бюджету закуплено нові меблі для молодшої, середньої та старшої груп відповідно до вікових особливостей.  Тепер щоранку  дошкільнят старшої групи «зустрічає Квіткова галявина»,  діткам середньої групи «Казковий експрес привозить»  цікаві ігри та розваги, а на малюків «чекають» машинки на новому сучасному «Паркінгу»,  «смачні страви на дитячій кухні», улюблені іграшки на полицях  стінки «Сонечко».        За зручними різнобарвними столами дошкільнята малюють, ліплять з пластиліну,  роблять аплікації та виконують різні навчальні завдання.  А щоб освітній процес для діток був цікавішим і пізнавальним, вихователі мають можливість використовувати  телевізори, які  теж придбано за кошти місцевого бюджету.

12:09 17.01.2024

28 грудня 2023 року відбулося розширене засідання колегії

   Згідно річного плану роботи 28 грудня 2023 року відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради під головуванням начальника відділу Цвігун Галини Йосипівни за участю керівників закладів освіти та культури.

16:10 28.12.2023

Різдвяно-новорічне свято для дітей

    27 грудня в Тернопільській обласній філармонії відбувся благодійний новорічний захід для дітей пільгових категорій.  У заході взяли участь учні Гримайлівського ліцею ім. Івана Пулюя та Товстенської гімназії.  Різдвяне дійство відбулося за участю народного академічного ансамблю народної музики «Візерунок».

15:02 28.12.2023

Вхід для адміністратора