A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

.

Серпневі інструктивно-методичні наради

   28.08.2024 р. на базі Гримайлівського ліцею імені Івана Пулюя відбулись інструктивно-методичні студії для вчителів: іноземної мови, хімії, біології, географії, інтегрованого курсу "Здоров'я, безпека і добробут", основ здоров'я, фізичної культури.

14:18 28.08.2024

Святкування Дня Незалежності України

Одне з найважливіших державних свят, яке відзначають українці,- проголошення Незалежності України. Цьогоріч Україна 24 серпня відзначає 33-тю річницю незалежності. Це свято є і завжди буде надзвичайно важливим днем для українців у всьому світі. Воно символізує прагнення українського народу до свободи та самовизначення. Це день патріотизму, національної гордості та єдності, який супроводжується урочистими заходами по всій країні.

11:51 26.08.2024

Готуємося до нового навчального року

19 серпня  у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулася інструктивно-методична нарада з питань організованого початку 2024/2025 навчального року. У нараді взяли участь керівники та заступники керівників закладів освіти громади.

12:01 20.08.2024

Інформаційна пам'ятка щодо запобігання домашньому насильству

    Повномасштабна війна, яка триває в Україні, не зупиняє вчинення правопорушень, що були поширеними в нашій державі й раніше. Домашнє насильство є одним із тих явищ, яке у період війни може лише загострюватися і при цьому залишатися невидимим. Ділимося з вами інформаційними матеріалами, які допоможуть запобігти та протидіяти домашньому насильству.

12:19 08.07.2024

Літні канікули – пора відпочинку!

   5 липня 15 дітей з числа пільгових категорій, а саме: діти учасників бойових дій, сироти, позбавлені батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених сімей поїхали на двотижневий відпочинок до дитячого оздоровчого комплексу «Збруч» у смт Скала-Подільська. Цього року на відпочинок та оздоровлення із місцевого бюджету виділено 150 тисяч гривень, адже віримо, що ця ініціатива дозволить дітям не тільки насолодитись літніми канікулами, а й покращити фізичне і психологічне здоров’я.

15:19 05.07.2024

Азартні ігри - це розвага?

Інформаційні матеріали стосовно небезпеки азартних ігор, загроз ігрової залежності, способів запобігання ігровій залежності, контактів закладів, які надають допомогу особам з ігровою залежністю. 

10:29 18.06.2024

З Україною в серці, з вірою у Перемогу

   2 травня у приміщенні історико-краєзнавчого музею Володислава Федоровича (с.Вікно) відбулося урочисте відкриття виставки робіт юних художників Гримайлівської громади «З Україною в серці».

09:55 04.06.2024

29 травня було проведено перший етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

29 травня 2024 року на території парку селища Гримайлів відбувся перший етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У заході взяли участь 8 команд закладів загальної середньої освіти Гримайлівської селищної ради.

13:53 30.05.2024

Освітній серіал „Інклюзивна молодіжна робота”

     Освітній серіал „Інклюзивна молодіжна робота” (далі – освітній серіал) представляє собою важливий інструмент у молодіжній роботі, який допоможе ефективно залучати молодь до своїх проєктів і заходів, а також розкриє основні методи роботи з різними молодіжними групами, зокрема, з молоддю, яка має інвалідність.

16:00 21.05.2024

Навчатися, щоб навчати

     17 травня за сприяння відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради  в рамках реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» на базі Гримайлівського ліцею імені Івана Пулюя вже вдруге відбувся навчальний тренінг. У заході взяли участь вчителі початкових класів, асистенти вчителів початкових класів та вихователі ГПД закладів загальної середньої освіти Гримайлівської селищної ради та Гусятинської селищної ради. 

16:41 17.05.2024

Вхід для адміністратора