A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

.

Проведено нараду із працівниками закладів культури

     29 червня у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулася нарада з працівниками закладів культури громади. На нараді були присутні директори, інструктори клубів та бібліотекарі бібліотек-філій. Головним спеціалістом відділу Катериною Полюляк проаналізовано роботу за І півріччя 2023 року та наголошено на основних напрямках діяльності закладів в 2023 році. А також акцентовано увагу на організації робочого процесу в бібліотеках щодо завершення списання літератури, підготовку статистичного звіту, проведення заходів з відзначення державних, професійних свят. 

16:40 29.06.2023

Вітаємо рій «Хоробрі серця»-призерів обласного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл («Джура»)

8 червня 2023 року на базі Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. № 20 імені Руслана Муляра відбувся ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У змаганнях взяли участь 25 команд-джур середньої вікової групи серед закладів загальної середньої освіти. Нашу громаду на обласному етапі представляла команда джур ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Пулюя смт Гримайлів рій «Хоробрі серця».

10:23 09.06.2023

Учні закладів освіти Гримайлівської селищної ради змагалися у І етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя»

 02 червня на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Красне відбувся І етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» серед учнів закладів освіти Гримайлівської селищної ради.

08:49 05.06.2023

Відзначено у громаді міжнародний День захисту дітей

Перший день літніх канікул для дітей селища Гримайлів пройшов весело та цікаво. У цей день, День захисту дітей, працівники відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради та Центру культури і дозвілля смт Гримайлів організували для них конкурси, ігри, вікторини. Захоплюючі розваги подарували дітям позитивний настрій, посмішки.

16:58 01.06.2023

23 травня було проведено перший етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

   23 травня в Україні відзначають День Героїв, це щорічне свято вшанування мужності та героїзму захисників української держави різних часів та епох. У цей день вшановуємо пам’ять загиблих героїв: козаків, січових стрільців, повстанців та тих, хто нині захищає Україну на передовій. Наші воїни щодня героїчно боронять рідну землю від російських окупантів- і віримо: наша Перемога буде!

20:12 23.05.2023

Відбулася інструктивно-методична нарада керівників роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

  19.05.2023р. у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулася інструктивно-методична нарада керівників роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») закладів освіти .

14:36 19.05.2023

Проведення Дня безпеки в закладі дошкільної освіти

  Пріоритетним завданням системи дошкільної освіти є охорона життя, збереження та зміцнення здоров'я  дошкільників. Щоб сформувати у свідомості дітей відчуття особистої та колективної безпеки, навичок розуміння та оцінки небезпеки в закладах дошкільної освіти кожного року запроваджено проведення Тижня безпеки дитини.

12:40 17.05.2023

Вхід для адміністратора