A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

.

«Світлішає на світі, коли радіють діти»

20 листопада, у Всесвітній день дитини, 24 учнів Гримайлівської громади відвідали благодійний захід «Світлішає на світі, коли радіють діти», який проходив у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки. Усі учасники заходу отримали подарунки та переглянули виставу «Вар-Сава» (до 300-х річчя від дня народження Сковороди).

09:27 21.11.2023

ІІ етап XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка

18 листопада у Гримайлівському ліцеї ім. Івана Пулюя відбувся ІІ етап XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка, в якому взяли участь 80 здобувачів освіти з Гримайлівської, Хоростківської, Копичинецької, Васильковецької, Гусятинської громад.

10:30 20.11.2023

НАВЧАЛЬНИЙ ТРЕНІНГ В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ В РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ»

9 листопада 2023 року у Гримайлівській ТГ на базі Гримайлівського ліцею ім. Івана Пулюя пройшов навчальний тренінг, у якому взяли участь вчителі початкових класів усіх закладів загальної середньої освіти громади.

12:11 10.11.2023

ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА З ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

  02 листопада 2023 року на базі відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради під керівництвом начальника Галини Цвігун  відбулася інструктивно-методична нарада з питань забезпечення ефективної управлінської діяльності керівників закладів освіти громади за участі працівників КУТОР «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області».

17:14 02.11.2023

Дякуємо нашим захисникам!

   Збройні Сили України продовжують мужньо боронити незалежність країни, завдяки їх героїзму ми можемо спокійно жити, вчитися, працювати.

15:03 31.10.2023

27 жовтня 2023 року - XXIII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

 Щороку, в День української писемності, тисячі українців у різних куточках світу долучаються до написання Національного радіодиктанту. Сьогодні працівники відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради також приєдналися до всеукраїнського флешмобу, аби відчути себе єдиною потужною спільнотою, об’єднаною рідною мовою, та перевірити свою грамотність.

12:56 27.10.2023

Вхід для адміністратора