A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради

.

Навчання керівників закладів освіти та культури з питань охорони праці

     На базі відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради організовано навчання і перевірка знань з питань  охорони праці керівників закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти, позашкільної освіти, культури.  Навчання проводив директор ТОВ «Груп-консалт» Гичка П. Є. спільно із  представниками Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.       У ході навчання акцентовано увагу на: правилах безпечної експлуатації електроустановок;  правилах безпеки системи газопостачання; правилах охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском;  Вимоги щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями;  розробці інструкцій з охорони праці, а також обговорили порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, порядок проведення навчання і перевірку знань з питань охорони праці. Керівники у ході дискусії спільно із фахівцями вирішували проблемні питання щодо організації охорони праці у закладах.

11:56 21.09.2023

Нарада з керівниками закладів освіти

15 вересня 2023 року відбулася  робоча нарада з керівниками закладів  освіти громади під керівництвом начальника відділу освіти, культури, сім’ї,  молоді та спорту Гримайлівської селищної ради Галини Цвігун.

17:19 15.09.2023

День фізичної культури та спорту в громаді

  8 вересня 2023 року з нагоди Дня фізичної культури та спорту у приміщенні Центру культури та дозвілля смт Гримайлів відбулося урочисте відкриття тренажерної зали, зали для занять настільним тенісом, а також на площі Івана Пулюя проведено спортивні змагання серед учнів закладів освіти громади.

16:50 08.09.2023

Наплічники для першокласників

  Щорічно в перший день осені  відзначаємо День знань. На жаль, уже другий рік  це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти поспішають за шкільні парти, щоб поринути у цікавий світ знань.

10:11 01.09.2023

Серпнева освітянська колегія

30 серпня 2023 року перед початком нового навчального року у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Гримайлівської селищної ради відбулася колегія.  У засіданні взяли участь голова Гримайлівської селищної ради Сідляр М.С., начальник відділу ОКМС Галина Цвігун, працівники відділу та керівники закладів дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти.

09:20 31.08.2023

Вхід для адміністратора